BİNA TOTEMİ

Bina Totemi

Daireleri, iş merkezlerini ve tesisleri şık ve modern kılan en önemli malzemeler totemlerdir. Başka bir deyişle, yapı işaretleri olarak adlandırılabilecek bu yapılar, kullanılan malzemenin türüne, boyutuna ve renk versiyonuna bağlı olarak çeşitli modellerde kolayca yapılabilir.

Bina Totemi ankara

Bina totemi eskiden kullanılan floresanlı aydınlatmaların terk edilmesi ile günümüzde başka bir boyut kazanarak teknolojiyle bütünleşmiş durumdadır. Işıkla ve ışıksız üretilebilen bu ürünler, canlı ve canlı yapılar yaratarak, sahada özel bir atmosfer yaratır. Özellikle, enerji tasarrufu sağlayan LED ışıkları kullanılarak yapılan vinil streç işaretleri, dikkat çekici özellikleri nedeniyle diğer uygulamalara tercih edilir. Dış yüzeylere ve binaların renklerine kolayca uyum sağlayabilen bu tasarımlar, geniş bir renk yelpazesi ile aydınlatılabilir.

Bina Totemi sincan

Kutu harf sistemi ile de yapılabilmekte olan bina ve site totemi, özel kesim makineleri vasıtası ile 3 boyutlu şekilde hazırlanabilmektedir. Ayrıca, altın, altın, gümüş ayna, krom, alüminyum ve pirinç harflerle yapılan tasarımlar, paslanmaz tasarımları nedeniyle uzun süreli kullanımlarına izin verir. İstenilen nokta boyutunda yapılabilen bu malzemeler, yaşam alanının girişine monte edilerek kolayca görülebilir.

Bina TotemLERi etimesgut

Dekoratif, pleksiglas, polikarbonat, kompozit ve benzeri plakalar, ortaya çıkan binalara ve totemlere folyo kesme ve dijital baskı şeklinde tasarlanır ve kolayca vidalanarak monte edilir. Dayanıklı ve dayanıklı olan bu ürünler, herhangi bir dış etki durumunda bükülme, çatlama veya kırılmaya neden olmaz ve yıllarca kullanılmasına izin verir.

Bina TotemLERİ elvankent

Sadece bulunulan alanın isimliğinden oluşan tabelanın yanı sıra otopark, havuz, spor salonu, acil çıkış kapıları, misafir girişi gibi çeşitli yerlerin de pratik bir şekilde gösterilmesini sağlayan yönlendirmelere sahip tabelalar da oluşturularak fonksiyonel kullanımlar ortaya çıkarılabilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Araç Giydirme

Ankara Tabela

Tabela